logo-lilawadi
thajska_olejova_masaz_produkt

Thajská olejová masáž

Olejová masáž patrí v našich salónoch k tým najjemnejším. Môžete ju poznať aj pod označením relaxačná masáž. Ak s masážami začínate, ak sú vaše svaly veľmi stuhnuté alebo ak vyberáte darček pre seniora, olejová masáž bude tou pravou voľbou.

Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image

Čo to je olejová masáž a ako pomáha

Olejová masáž je v podstate klasická masáž v jemnejšej verzii doplnená o vzácny masážny olej. Uvoľní stuhnuté svaly a napätie v tele, ale vďaka príjemnej vôni zrelaxuje aj myseľ.

olejova_masaz_vyhody_02

Vybrať si môžete podľa zamerania na jednotlivé časti tela alebo celotelovú olejovú masáž.

olejova_masaz_vyhody_03

V salónoch Lilawadi ponúkame na výber z vysokokvalitných olejov, ktoré hydratujú a vyživujú vašu pokožku.

olejova_masaz_vyhody_04

Základný - čistý parafínový olej je bez alergických zložiek, bez farby a vône, bez príplatku. Ak si chcete dopriať extra pôžitok, vyberte si niektorý z našich parfumovaných vonných olejov: lilawadi (pluméria), levanduľa, ruža, citrónová tráva, orchidea, jasmín, pomaranč alebo kokos

olejova_masaz_vyhody_05

Ponúkame vám taktiež prémiový vegánsky jojobový olej v BIO kvalite. Ide o prvotriedny olej lisovaný za studena, ktorý pokožku zvláčňuje a hĺbkovo hydratuje

Ako prebieha masáž?

Priebeh olejovej masáže

1. Pripravíte sa na príjemný zážitok

Prídete k nám do salónu, odložíte svoje osobné veci i starosti, vypnete si zvonenie na telefóne a naladíte sa na to, čo vás čaká.

2. Vychutnáte si masáž

Ľahnete si na masérsky stôl podľa pokynov masérky. Vo väčšine prípadov vás prikryje uterákom alebo dekou. A už si len užívate vašu masáž doplnenú niektorým z našich kvalitných masážnych olejov.

3. Užijete si účinky masáže

V daný deň si po masáži doprajte čo najviac odpočinku a zvýšený príjem tekutín, aby sa uvoľnené toxíny mohli účinne vyplavovať von z tela.
*Ak budete čokoľvek pociťovať ako nepríjemné či bolestivé, informujte o tom maséra/masérku.
Rezervácia

Rezervácia termínu

Doprajte si chvíľku len pre seba a svoje zdravie. Na masáže Lilawadi sa môžete rýchlo a pohodlne objednať online, z pohodlia domova. Stačí si vybrať typ masáže a termín, ktorý vám najviac vyhovuje.
Rezervácia