logo-lilawadi
thajska_bylinna_masaz_produkt

Thajská bylinná masáž

Doprajte si masáž pre náročných, ktorá spája výhody masáže s účinkami vzácnej zmesi bylín zostavenej podľa tradičnej thajskej medicíny.

Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
thajska_bylinna_masaz_i_01thajska_bylinna_masaz_h_02

Čo je thajská bylinná masáž a ako pomáha

01

Thajská bylinná masáž je kombináciou dvoch účinných techník: olejovej masáže a pôsobenia liečivých bylín. Na pokožku sa prikladajú naparené vrecúška s bylinkami, aby sa účinné látky z byliniek vstrebali do tela.

02

Tento typ masáže kombinuje tradičné thajské masážne techniky s použitím horúcich bylinných vrecúšok. Tieto vrecúška sú naplnené zmesou viac ako 70 liečivých bylín, ktoré majú protizápalové, antibakteriálne a antiseptické účinky.

03

Je to veľmi aromatická, voňavá masáž celého tela trvajúca minimálne 90 minút, počas ktorej sa vaše telo a myseľ dokonale uvoľnia.

04

Táto masáž je založená na princípoch tradičnej thajskej medicíny, ktorá vníma telo ako celok a snaží sa dosiahnuť rovnováhu medzi fyzickým a duševným zdravím.

Ako prebieha masáž?

Ako funguje thajská bylinná masáž?

1. Užijete si masáž

Masérka začne olejovou masážou celého tela, ktorá vás príjemne uvoľní. Vaše svaly a pokožka budú pripravené na účinky priložených bylinných vrecúšok.

2. Pripojenie bylinných balíčkov

Masérka prikladá na telo zaparené bylinné vrecúška s teplotou približne 60 stupňov. Relaxujete, užívate si príjemné teplo a vdychujete bylinkovú vôňu.

3. Oddychujte a regenerujte v pohodlí domova

Po masáži odporúčame zvýšený odpočinok a zvýšený príjem tekutín, aby sa uvoľnené toxíny mohli účinne vyplaviť z tela.
*Ak budete čokoľvek pociťovať ako nepríjemné či bolestivé, informujte o tom maséra/masérku.
Rezervácia

Rezervácia termínu

Doprajte si chvíľku len pre seba a svoje zdravie. Na masáže Lilawadi sa môžete rýchlo a pohodlne objednať online, z pohodlia domova. Stačí si vybrať typ masáže a termín, ktorý vám najviac vyhovuje.
Rezervácia