logo-lilawadi
tradicna_thajska_masaz_produkt

Tradičná thajská masáž

Tradičná thajská masáž je kombináciou rôznych techník. Od bežných masáží sa odlišuje holistickým prístupom zameraným na uvoľnenie energetických blokád a obnovenie harmónie tela a mysle. Doprajte si tento jedinečný zážitok a uvoľnite skryté sily vášho tela.

Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image

Čo to je tradičná thajská masáž a ako pomáha

Tradičná thajská masáž, Nuad Thai, sa využíva už viac ako 2500 rokov. Vychádza z konceptu energetických dráh v tele, na ktorých sa nachádzajú akupresúrne body.

Táto masáž je založená na princípoch tradičnej thajskej medicíny, ktorá vníma telo ako celok a hľadá rovnováhu medzi fyzickým a duševným zdravím.

Vďaka jedinečnej kombinácii jogových cvičení, akupresúry a pasívneho strečingu prináša úľavu od bolesti a podporuje celkovú pohodu.

Pri masáži sú stimulované reflexné body na tele, taktiež dochádza k prekrveniu pokožky a detoxikácii organizmu.

V našich salónoch vám ponúkame tradičnú thajskú masáž, ktorú vykonávajú iba kvalifikované a skúsené masérky. Vyškolené boli v renomovaných školách klasickej thajskej masáže v kláštore Wat Pho v Bangkoku a podobných.

Ako prebieha masáž?

Priebeh tradičnej thajskej masáže

1. Pripravíte sa na príjemný zážitok

Prídete k nám do salónu, odložíte svoje osobné veci i starosti, vypnete si zvonenie na telefóne a naladíte sa na to, čo vás čaká.

2. Vychutnáte si masáž

Ľahnete si na masérsky stôl podľa pokynov masérky. Vo väčšine prípadov vás prikryje uterákom alebo dekou. A už si len užívate vašu thajskú masáž.

3. Užijete si účinky masáže

V daný deň si po masáži doprajte čo najviac odpočinku a zvýšený príjem tekutín, aby sa uvoľnené toxíny mohli účinne vyplavovať von z tela.
*Ak budete čokoľvek pociťovať ako nepríjemné či bolestivé, informujte o tom maséra/masérku.
Rezervácia

Rezervácia termínu

Doprajte si chvíľku len pre seba a svoje zdravie. Na masáže Lilawadi sa môžete rýchlo a pohodlne objednať online, z pohodlia domova. Stačí si vybrať typ masáže a termín, ktorý vám najviac vyhovuje.
Rezervácia