logo-lilawadi
kolagenova_bio_maska_s_masazou_tvar_produkt

Kolagénová BIO maska s masážou tváre

Masáž hlavy a tváre má množstvo blahodarných účinkov na fyzické a psychické zdravie človeka. Uvoľňuje svaly hlavy a krku, môže pomáhať pri bolestiach hlavy, závratoch a poruchách spánku a v neposlednom rade prospieva kráse.

Voucher Image
Voucher Image
masaz_tvare_h_01

Ako pomáha masáž tváre a aplikácia BIO kolagénovej masky

01

Ide o omladzujúcu procedúru pomocou BIO kolagénovej masky obsahujúcej mikročiastočky zlata a masáže tváre kokosovým olejom.

02

Zlatá BIO kolagénová maska je jedným z najbezpečnejších a zároveň najefektívnejších hydratačných a omladzujúcich produktov.

03

BIO kolagénová maska s mikročiastočkami zlata je plná antioxidantov, bielkovín a vitamínov, ktoré vyživujú a chránia pokožku. Je ideálna pre suchú a citlivú pleť.

04

Mikročiastočky zlata prirodzene prenikajú cez bunkové kanáliky v membráne bunky pokožky, aktivujú ju a zadržiavajú v nej vlhkosť.

05

V kombinácii s kolagénom a pokožke prirodzenou kyselinou hyalurónovou účinne aktivujú mikroprúdenie, obnovujú kožné bunky, bojujú proti starnutiu a voľným radikálom. Kolagénová maska so zlatom omladzuje a spevňuje pleť.

Ako prebieha masáž?

Ako prebieha masáž tváre a aplilkácia masky?

1. Pripravíme vašu tvár na procedúru

V prvom kroku je dôležité odstrániť make-up, očistiť pleť a pretrieť ju teplou vodou pre otvorenie pórov pokožky.

2. Aplikácia masky

Na takto pripravenú pleť sa aplikuje zlatá kolagénová BIO maska. Nechá sa pôsobiť približne 15 minút.

3. Masáž a aplikácia oleja

V poslednom kroku si vychutnáte príjemnú relaxačnú masáž tváre a svalov na tvári. Procedúra končí aplikáciou kokosového oleja, ktorý pleľ upokojí a dodá jej mladistvý vzhľad.
*Ak budete čokoľvek pociťovať ako nepríjemné či bolestivé, informujte o tom maséra/masérku.
Rezervácia

Rezervácia termínu

Doprajte si chvíľku len pre seba a svoje zdravie. Na masáže Lilawadi sa môžete rýchlo a pohodlne objednať online, z pohodlia domova. Stačí si vybrať typ masáže a termín, ktorý vám najviac vyhovuje.
Rezervácia