logo-lilawadi
specialna_stvorkombinacia_styroch_thajskych_masazi_produkt

Špeciálna štvorkombinácia štyroch thajských masáží

Chcete si dopriať exkluzívnu starostlivosť? Rozmaznávajte svoje telo aj zmysly touto špeciálnou štvorkombináciou štyroch thajských masáží pre náročných. Počas jednej návštevy u nás tak vyskúšate až štyri rôzne masáže.
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
stvorkombinacia_styroch_thajskych_masazi_pre_narocnych_h_01stvorkombinacia_styroch_thajskych_masazi_pre_narocnych_h_02

Ako pomáha špeciálna štvorkombinácia štyroch thajských masáží pre náročných

01

Táto masáž obsahuje tradičnú thajskú masáž, thajskú aroma masáž, thajskú bylinnú masáž a thajskú reflexnú masáž chodidiel. Užijete si tak až štvornásobné účinky masáže.

02

Tradičná thajská masáž vďaka jedinečnej kombinácii jogových cvičení, akupresúry a pasívneho strečingu prináša úľavu od bolesti a podporuje celkovú pohodu. Pri masáži sú stimulované reflexné body na tele, taktiež dochádza k prekrveniu pokožky a detoxikácii organizmu.

03

Pri thajskej aroma masáži sa pracuje s desiatimi dráhami a trinástimi tlakovými bodmi. Stláčaním akupresúrnych bodov sa dá predchádzať a zbavovať sa zdravotných problémov, bolestí a zvýšiť energiu v tele aj v duševnej oblasti.

04

Thajská bylinná masáž kombinuje tradičné thajské masážne techniky s použitím horúcich bylinkových vrecúšok. Tieto vrecúška sú naplnené zmesou viac než 70-tich liečivých bylín, ktoré majú protizápalové, antibakteriálne a antiseptické účinky.

05

Reflexná masáž chodidiel prekrvuje reflexné body chodidiel a pozitívne vplýva na funkčnosť jednotlivých orgánov. Posilňuje imunitný systém a je vynikajúca na úľavu pri chorobách a problémoch funkčnosti vnútorných orgánov v tele.

Ako prebieha masáž?

Ako prebieha špeciálna štvorkombinácia štyroch thajských masáží pre náročných?

1. Pripravíte sa na príjemný zážitok

Prídete k nám do salónu, odložíte svoje osobné veci i starosti, vypnete si zvonenie na telefóne a naladíte sa na to, čo vás čaká. Pred samotnou masážou môžete navštíviť naše wellness centrum. Tu dokonale zrelaxujete a pripravíte vaše telo na účinky masáže, ktoré sa až zdvojnásobia.

2. Vychutnáte si masáž

Ľahnete si na masérsky stôl podľa pokynov masérky. Vo väčšine prípadov vás prikryje uterákom alebo dekou. A už si len užívate vašu štvorkombináciu masáží. Začína sa tradičnou thajskou masážou, nasleduje aroma masáž a bylinná masáž a na záver vás čaká reflexná masáž chodidiel.

3. Užijete si účinky masáže

Po masáži sa možno budete cítiť plní energie, alebo, naopak, veľmi uvoľnene či unavene. Doprajte si po zvyšok dňa čo najviac odpočinku a zvýšený príjem tekutín, aby sa uvoľnené toxíny vyplavovali z tela von.
*Ak budete čokoľvek pociťovať ako nepríjemné či bolestivé, informujte o tom maséra/masérku.
Rezervácia

Rezervácia termínu

Doprajte si chvíľku len pre seba a svoje zdravie. Na masáže Lilawadi sa môžete rýchlo a pohodlne objednať online, z pohodlia domova. Stačí si vybrať typ masáže a termín, ktorý vám najviac vyhovuje.
Rezervácia