logo-lilawadi
Masáž hlavy-min

Masáž hlavy

Masáž hlavy je druh masáže, ktorý sa zameriava na oblasť hlavy a krku. Takáto masáž má mnoho blahodarných účinkov na fyzické a psychické zdravie človeka, uvoľňuje svaly hlavy a krku, môže pomáhať pri bolestiach hlavy, závratoch a poruchách spánku.

Voucher Image
Voucher Image
masaz_hlavy_h_01

Ako pomáha masáž hlavy

01

Masáž hlavy v salónoch Lilawadi ponúkame v rámci masáže chrbta, šije, hlavy a rúk alebo ako súčasť dlhšej celotelovej masáže tela.

02

Táto masáž je vhodná pri bolesti a zablokovaní svalov na krku, medzi lopatkami, v krížovej oblasti, na ramenách a rukách. K zablokovaniu dochádza pri dlhodobej pozícii tela bez pohybu, pri sedení počas každodennej rutinnej práce, pri státí a pri nevhodnom spôsobe ležania počas spánku.

03

Počas masáže sa uvoľňuje napätie vo svaloch. Aktivuje sa ochabnuté svalstvo, ktorému je dodaná energetická rovnováha. Unavené a preťažené svalstvo krku, šije a chrbta sa stabilizuje a uvoľní.

04

Masáž krku a hlavy prekrvuje pokožku, pri masáži dochádza k detoxikácii organizmu, telo a myseľ sa zbavuje napätia a stresu.

05

Thajská masáž hlavy a ďalších partií hornej časti tela prináša zníženie fyzickej a psychickej únavy. Uvoľnené svalstvo dodá príliv novej energie a znížia sa bolesti hlavy.

Ako prebieha masáž?

Ako prebieha masáž hlavy?

1. Pripravíte sa na príjemný zážitok

Prídete k nám do salónu, odložíte svoje osobné veci i starosti, vypnete si zvonenie na telefóne a naladíte sa na to, čo vás čaká.

2. Vychutnáte si masáž

Ľahnete si na masérsky stôl podľa pokynov masérky. Vo väčšine prípadov vás prikryje uterákom alebo dekou. A už si len užívate vašu masáž. Masérka postupne premasíruje jednotlivé partie na tele podľa zvoleného typu masáže. Pred masážou tváre a hlavy si masérka odcháza umyť ruky.

3. Užijete si účinky masáže

Po masáži sa možno budete cítiť plní energie, alebo, naopak, veľmi uvoľnene či unavene. Doprajte si po zvyšok dňa čo najviac odpočinku a zvýšený príjem tekutín, aby sa uvoľnené toxíny vyplavovali z tela von.
*Ak budete čokoľvek pociťovať ako nepríjemné či bolestivé, informujte o tom maséra/masérku.
Rezervácia

Rezervácia termínu

Doprajte si chvíľku len pre seba a svoje zdravie. Na masáže Lilawadi sa môžete rýchlo a pohodlne objednať online, z pohodlia domova. Stačí si vybrať typ masáže a termín, ktorý vám najviac vyhovuje.
Rezervácia