logo-lilawadi
Reflexná masáž-min

Reflexná masáž

Reflexná masáž je tradičnou liečebou metódou, pri ktorej sú stimulované energetické dráhy v tele. Vychutnajte si masáž a jej účinky pod rukami našich kvalifikovaných masériek. Rezervujte si termín ešte dnes a skúste thajskú reflexnú masáž na vlastnej koži.

Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
reflexna_masaz_h_02reflexna_masaz_h_01

Čo to je reflexná masáž a ako pomáha

reflexna_masaz_vyhody_01

Je to bezpečná a účinná forma terapie i prevencie. Pomáha zmierniť bolesť, zlepšiť krvný obeh, posilňovať imunitný systém a zmierniť stres.

reflexna_masaz_vyhody_02

Pri masáži sú stimulované reflexné body, čo môže viesť k zlepšeniu krvného obehu, lymfatického systému a nervového systému.

reflexna_masaz_vyhody_03

Pri bodovej masáži chrbta dochádza k prekrvniu pokožky a detoxikácii organizmu - uvoľneniu nahromadených toxínov.

reflexna_masaz_vyhody_04

Ak hľadáte spôsob, ako zlepšiť svoje celkové zdravie a pohodu, reflexná masáž môže byť pre vás dobrou voľbou.

reflexna_masaz_vyhody_05

V našich salónoch ponúkame niekoľko druhov týchto masáží: reflexná masáž chrbta, reflexná masáž nôh a chodidiel, reflexná masáž rúk.

Ako prebieha masáž?

Priebeh reflexnej masáže

1. Začnete rozhorovom

Na úvod sa krátkom porozprávate s masérkou. Opýta sa vás, či nemáte niektorú z kontraindikácií masáže a opýta sa na vaše špeciálne požiadavky.

2. Vychutnáte si masáž

Ľahnete si na masérsky stôl podľa pokynov masérky. Vo väčšine prípadov vás prikryje uterákom alebo dekou. A už si len užívate vašu masáž.*

3. Užijete si účinky masáže

V daný deň si po masáži doprajte čo najviac odpočinku a zvýšený príjem tekutín, aby sa uvoľnené toxíny mohli účinne vyplavovať von z tela.
*Ak budete čokoľvek pociťovať ako nepríjemné či bolestivé, informujte o tom maséra/masérku.
Rezervácia

Rezervácia termínu

Doprajte si chvíľku len pre seba a svoje zdravie. Na masáže Lilawadi sa môžete rýchlo a pohodlne objednať online, z pohodlia domova. Stačí si vybrať typ masáže a termín, ktorý vám najviac vyhovuje.
Rezervácia