logo-lilawadi
Špeciálna masáž chrbta a šije + Masáž nôh-min

Špeciálna masáž chrbta a šije + Masáž nôh

Je vaša chrbtica namáhaná celodenným sedením, státím či nedostatkom pohybu? Sú vaše nohy unavené a ťažké? Príďte k nám a doprajte si špeciálnu masáž chrbta a šije doplnenú o masáž nôh, ktorá navodí pocit relaxácie.

Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
specialna_masaz_chrbta_a_sije_

Ako pomáha špeciálna masáž chrbta a šije + masáž nôh

01

Masáž chrbta a šije je účinnou metódou, ktorá zmierňuje bolesť a stuhnutosť svalstva a odstraňuje prípadné svalové spazmy.

02

Masážou sa podporuje krvný obeh a lymfatický systém, posilňuje imunitný systém a zmierňuje stres. Môže pomôcť aj pri bolestiach hlavy.

03

Masáž nôh môže zlepšiť kvalitu spánku u ľudí s chronickou nespavosťou. Tento typ masáže je vhodný aj pri zvýšenej miere stresu a problémami so zaspávaním.

04

Pri masáži nôh sa masérka venuje aj reflexným bodom, ktoré sú spojené s energetickými dráhami rôznych orgánov v tele.

05

Tento typ masáže je vhodný pre ľudí so sedavým zamestnaním, pre ľudí preťažených fyzicky či psychicky. Príďte k nám načerpať novú energiu.

Ako prebieha masáž?

Ako prebieha špeciálna masáž chrbta a šije + masáž nôh ?

1. Pripravíte sa na príjemný zážitok

Prídete k nám do salónu, odložíte svoje osobné veci i starosti, vypnete si zvonenie na telefóne a naladíte sa na to, čo vás čaká.

2. Vychutnáte si masáž

Masáž nôh je ideálne začať kúpeľom, ktorý nohy zbaví napätia. Potom už nasleduje samotná masáž, pri ktorej budete pokojne ležať a relaxovať.

3. Užijete si účinky masáže

Po masáži sa možno budete cítiť plní energie, alebo, naopak, veľmi uvoľnene či unavene. V daný deň si po masáži doprajte čo najviac odpočinku a zvýšený príjem tekutín, aby sa uvoľnené toxíny mohli účinne vyplavovať von z tela.
*Ak budete čokoľvek pociťovať ako nepríjemné či bolestivé, informujte o tom maséra/masérku.
Rezervácia

Rezervácia termínu

Doprajte si chvíľku len pre seba a svoje zdravie. Na masáže Lilawadi sa môžete rýchlo a pohodlne objednať online, z pohodlia domova. Stačí si vybrať typ masáže a termín, ktorý vám najviac vyhovuje.
Rezervácia