logo-lilawadi
Špeciálna masáž chrbta a šije + reflexná masáž chodidiel-min

Špeciálna masáž chrbta a šije + Reflexná masáž chodidiel

Chrbtica patrí medzi najviac namáhané časti tela, nohy nás po celý deň nesú. Staráte sa o tieto časti tela? Doprajte im náležitú starostlivosť vďaka tejto masáži. Špeciálna masáž chrbta a šije spolu s reflexnou masážou chodidiel vás krásne uvoľní a zharmonizuje.

Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
specialna_masaz_chrbta_a_sije_+_reflexna_masaz_chodidiel_h_01specialna_masaz_chrbta_a_sije_+_reflexna_masaz_chodidiel_h_02

Ako pomáha špeciálna masáž chrbta a šije + reflexná masáž chodidiel

01

Masáž chrbta a šije je účinnou metódou, ktorá zmierňuje bolesť a stuhnutosť svalstva a odstraňuje prípadné svalové spazmy.

02

Masážou sa podporuje krvný obeh a lymfatický systém, posilňuje imunitný systém a zmierňuje stres. Môže pomôcť aj pri bolestiach hlavy.

03

Reflexná masáž chodidiel prekrvuje reflexné body chodidiel a pozitívne vplýva na funkčnosť jednotlivých orgánov.

04

Reflexná masáž posilňuje imunitný systém a je vynikajúca na úľavu pri chorobách a problémoch funkčnosti vnútorných orgánov v tele. Dochádza pri nej k prudkej detoxikácii organizmu - uvoľneniu toxínov.

05

Tento typ masáže je vhodný pre ľudí so sedavým zamestnaním, pre ľudí preťažených fyzicky či psychicky. Príďte k nám načerpať novú energiu.

Ako prebieha masáž?

Ako prebieha špeciálna masáž chrbta a šije + reflexná masáž chodidiel ?

1. Pripravíte sa na príjemný zážitok

Prídete k nám do salónu, odložíte svoje osobné veci i starosti, vypnete si zvonenie na telefóne a naladíte sa na to, čo vás čaká.

2. Vychutnáte si masáž

Masáž chodidiel je ideálne začať kúpeľom, ktorý nohy zbaví napätia. Potom už nasleduje samotná masáž, pri ktorej budete pokojne ležať a relaxovať.

3. Užijete si účinky masáže

Pri reflexnej masáži nôh dochádza k prudkej detoxikácii tela. Preto je potrebné v deň masáže dôsledne dodržiavať pitný režim a dopriať si dostatok odpočinku, aby ste z jej účinkov vyťažili čo najviac.
*Ak budete čokoľvek pociťovať ako nepríjemné či bolestivé, informujte o tom maséra/masérku.
Rezervácia

Rezervácia termínu

Doprajte si chvíľku len pre seba a svoje zdravie. Na masáže Lilawadi sa môžete rýchlo a pohodlne objednať online, z pohodlia domova. Stačí si vybrať typ masáže a termín, ktorý vám najviac vyhovuje.
Rezervácia