logo-lilawadi
masaz_hlavy_a_tvare_produkt

Masáž hlavy a tváre

Masáž hlavy a tváre má množstvo blahodarných účinkov na fyzické a psychické zdravie človeka. Uvoľňuje svaly hlavy a krku, môže pomáhať pri bolestiach hlavy, závratoch a poruchách spánku a v neposlednom rade prospieva kráse.

Voucher Image
Voucher Image

Ako pomáha masáž hlavy a tváre

01

Táto masáž je vhodná pri bolesti a zablokovaní svalov na krku, medzi lopatkami, v krížovej oblasti, na ramenách a rukách. K zablokovaniu dochádza pri dlhodobej pozícii tela bez pohybu, pri sedení počas každodennej rutinnej práce, pri státí a pri nevhodnom spôsobe ležania počas spánku.

02

Masáž krku a hlavy prekrvuje pokožku, pri masáži dochádza k detoxikácii organizmu, telo a myseľ sa zbavuje napätia a stresu.

03

Masáž tváre kokosovým olejom je v našom salóne spojená s omladzujúcou procedúrou s BIO kolagénovou maskou obsahujúcou mikročiastočky zlata.

04

Zlatá BIO kolagénová maska je jedným z najbezpečnejších a zároveň najefektívnejších hydratačných a omladzujúcich produktov.

05

O skrášľujúcich účinkoch zlata vedela už kráľovná Kleopatra, ktorá si na pleť prikladala zlaté plátky. Ak si chcete dopriať exkluzívnu starostlivosť, stavte na zlatú kolagénovú BIO masku s masážou tváre doplnenú o príjemnú masáž hlavy.

Ako prebieha masáž?

Ako prebieha masáž hlavy a tváre?

1. Pripravíme vašu tvár na procedúru

V prvom kroku je dôležité odstrániť make-up, očistiť pleť a pretrieť ju teplou vodou pre otvorenie pórov pokožky.

2. Aplikácia masky

Na takto pripravenú pleť sa aplikuje zlatá kolagénová BIO maska. Nechá sa pôsobiť približne 15 minút.

3. Masáž a aplikácia oleja

V poslednom kroku si vychutnáte príjemnú relaxačnú masáž tváre a svalov na tvári, ako aj masáž hlavy. Procedúra končí aplikáciou kokosového oleja, ktorý pleľ upokojí a dodá jej mladistvý vzhľad.
*Ak budete čokoľvek pociťovať ako nepríjemné či bolestivé, informujte o tom maséra/masérku.
Rezervácia

Rezervácia termínu

Doprajte si chvíľku len pre seba a svoje zdravie. Na masáže Lilawadi sa môžete rýchlo a pohodlne objednať online, z pohodlia domova. Stačí si vybrať typ masáže a termín, ktorý vám najviac vyhovuje.
Rezervácia